AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ilaç içirmek

Kahve falında birine ilaç içirmek

Kahve falında birine ilaç içirmek gönlünce harcama yapmasına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birine ilaç içirmek gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında ilaç içip kusmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak âlim kişiler arasına gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında birine ilaç içirmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç içmemek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, bedeninin de iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak yüksek diploma alacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında ilaç içen birini görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir