AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe ilaç içirmek

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında ilaç içmemek yeni kararlar alınacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ilaç içen birini görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç içip kusmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ilaç içtiğini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birine ilaç içirmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ilaç içerken boğulmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, adının her yerde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir