AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe ilaç vermek

Kahve falında bebeğe ilaç vermek

Kahve falında bebeğe ilaç vermek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok üzüntü duyulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe ilaç vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında bebeğe ilaç vermek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek sinirlerinin yıpranacağına, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında göze ilaç damlatmak yapacağı planların altüst olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilaç almaya gitmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine ilaç vermek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ilaçlama yapmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ilaç görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir