AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden boncuk almak

Kahve falında ölmüş birinden boncuk almak

Kahve falında ölmüş birinden boncuk almak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden boncuk almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulur.

Kahve falında boncuk takmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu elbise görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boncuklu bilezik görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında saça boncuk takmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk yıkamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yerden boncuk toplamak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine inanılır.

Kahve falında boncuktan kolye takmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir