AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu bilezik görmek

Kahve falında boncuklu bilezik görmek

Kahve falında boncuklu bilezik görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, heveslerinin biteceğine, o işi canlandıracağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuklu bilezik gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında mavi boncuklu altın bilezik görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu bilezik görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak büyük bir karar verileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuk bilezik görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında boncuk bilezik görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir