AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iyi bir kariyer edineceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi nazar boncuğu gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil nazar boncuğu görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek gönül yaralarının iyileşeceği, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak haramdan ve zinadan uzak duracağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir