AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu elbise görmek

Kahve falında boncuklu elbise görmek

Kahve falında boncuklu elbise görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kazançlı çıkacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu elbise gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında boncuklu elbise giymek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu elbise görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sonuçtan memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuklu elbise görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında boncuklu taç görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk kolye hediye almak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Kahve falında renkli boncuk toplamak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir