AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk yıkamak

Kahve falında boncuk yıkamak

Kahve falında boncuk yıkamak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, beddua ve ah alacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, elini haramdan uzak tutacağına delalet eder.

Kahve falında boncuk yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında boncuk yıkamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna boncuk takmak geçim sıkıntısının olmayacağına, daima afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında boncuklu takılar görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında boncuk yüzük takmak aileye büyük bir ev alınacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kristal boncuk görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuktan kolye takmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ipe dizili boncuk görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak bir araya geleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir