AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker avuçlamak

Kahve falında şeker avuçlamak

Kahve falında şeker avuçlamak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker avuçlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Kahve falında şeker avuçlamak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ateşi avuçlamak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık avuçlamak düşmanların önlerinin açılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kum avuçlamak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para avuçlamak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Kahve falında ceviz avuçlamak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Kahve falında kaka avuçlamak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Kahve falında kar avuçlamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir