AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin elini öpmek gelirinin daimi olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişilerin elini öpmek başarısızlıklara düşeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kişinin elini öpmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişilerin elini öpmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin elini öpmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kafasına göre birini bulacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir