AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaların elini öpmek

Kahve falında akrabaların elini öpmek

Kahve falında akrabaların elini öpmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, geçim derdi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında akrabaların elini öpmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında akrabaların elini öpmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akraba eli öpmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın elini öpmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir