AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabayı öpmek

Kahve falında bir akrabayı öpmek

Kahve falında bir akrabayı öpmek üzüleceğine, yıpranacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir akrabayı öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek her kararlarında onların arkasında olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba eli öpmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaların elini öpmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarını öpmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, çok rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaları öpmek başarı elde edeceğine, zaferler kazanacağına delalet eder.

Kahve falında akrabayı öpmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasını öpmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, rızkının sonsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir