AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanı öpmek

Kahve falında akrabanı öpmek

Kahve falında akrabanı öpmek maddi olarak güç kazanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında akrabanı öpmek gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Kahve falında akraba eli öpmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında akrabayı öpmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı öpmek kişinin daha çok kazanacağına, bol nimete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek kötü olayların meydana geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir