AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabayı öpmek

Kahve falında ölü akrabayı öpmek

Kahve falında ölü akrabayı öpmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bundan hayır göreceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü akrabanın elini öpmek kırgınlık yaşanacağına, kazancının tükenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanı öpmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, borçların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir akrabayı öpmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında akraba eli öpmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Kahve falında akrabasını öpmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı öpmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir