AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, darlık içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin göğsüne dokunmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında göğe dokunmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında göğse dokunmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın organına dokunmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, rahata kavuşmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir