AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ferahlayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında kefende insan görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefenlenmiş insan görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemi kefenle görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kefenli bebek görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefen hazırlamak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir