AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kefen görmek

Kahve falında yeşil kefen görmek

Kahve falında yeşil kefen görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işiyle nam salacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, zor zamanların biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kefen gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil kefen görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kefeni görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini kefende görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen dikmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kefen giydirmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir