AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kefenle görmek

Kahve falında başkasını kefenle görmek

Kahve falında başkasını kefenle görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine yorulur.

Kahve falında başkasını kefenle gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek zor günlerden geçeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek şifa bulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kefende görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini kefende görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kefen içinde görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işarettir.

Kahve falında yırtık kefen görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir