AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yakmak söndürmek

Kahve falında ateş yakmak söndürmek

Kahve falında ateş yakmak söndürmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş yakmak söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında ateş yakmak söndürmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ateş söndüğünü görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında evde ateş söndürmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobada ateş söndürmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir