AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş söndüğünü görmek

Kahve falında ateş söndüğünü görmek

Kahve falında ateş söndüğünü görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş söndüğünü gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, yönetici olacağına işaret eder.

Kahve falında ateşi toprakla söndürmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında ateşi kumla söndürmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi suyla söndürmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına işarettir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak ortaklıkların bozulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşi ayağıyla söndürmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir