AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, eline haram para geçeceğine delalettir.

Kahve falında ateş söndürdüğünü gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında ateş yakmak söndürmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyla ateş söndürmek hayatının bir anda cennete döneceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşi üfleyerek söndürmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında eliyle ateş söndürmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş söndüğünü görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde ateş söndürmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir