AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ateşi söndürmek

Kahve falında yanan ateşi söndürmek

Kahve falında yanan ateşi söndürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, hüsrana uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yanan ateşi söndürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, üzüntülü haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan arabayı söndürmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan mumu söndürmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek yuva kuracağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet eder.

Kahve falında yanan evi söndürmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir