AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasına su içirmek

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek güzel günler görüleceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını içki içerken görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir