AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Kahve falında babanın sesini duymak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işarettir.

Kahve falında anne baba sesi duymak her attığı adımı paraya çevireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının sesini duymak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet eder.

Kahve falında baba sesini duymak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak dileklerin yerine geleceğine, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir