AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş baba sesi duymak

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hidayete ereceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Kahve falında anne baba sesi duymak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak yanlış yatırımlar yapılacağına, daha güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba sesini duymak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın sesini duymak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, itibarın sarsılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir