AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın ses duymak

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak sorunların gittikçe artacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında baba sesini duymak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak sosyal konumunun değişeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak mutlu günlerin yaşanacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine tabir olunur.

Kahve falında baba sesi duymak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının sesini duymak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak rahat erileceğine, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, gelirinden yana memnun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir