AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen babasının sesini duymak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak rütbesinin artacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın sesini duymak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına alamet eder.

Kahve falında baba sesi duymak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında anne baba sesi duymak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, işsiz ise işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında baba sesini duymak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir