AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba sesi duymak

Kahve falında anne baba sesi duymak

Kahve falında anne baba sesi duymak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba sesi duymak gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında anne baba sesi duymak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak dünya mallarının çoğalacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba sesini duymak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında baba sesi duymak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir