AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının sesini duymak

Kahve falında babasının sesini duymak

Kahve falında babasının sesini duymak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında babasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak masumluğunu ispat edeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş baba sesi duymak güveninin artacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında babasının sesini duymak maddi konuların çözüme kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında baba sesini duymak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Kahve falında anne baba sesi duymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir