AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın sesini duymak

Kahve falında babanın sesini duymak

Kahve falında babanın sesini duymak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret eder.

Kahve falında babanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında baba sesi duymak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Kahve falında anne baba sesi duymak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak musibetlerle karşılaşmayacağına, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba sesini duymak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın sesini duymak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını sesini duymak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir