AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Kahve falında ölen babasının sesini duymak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında babanın sesini duymak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iki tarafın da çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba sesini duymak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba sesi duymak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulur.

Kahve falında babasının sesini duymak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir