AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba sesini duymak

Kahve falında baba sesini duymak

Kahve falında baba sesini duymak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında baba sesini duymak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında ölmüş babanın sesini duymak karlı işlere gireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba sesi duymak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının sesini duymak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölen babanın sesini duymak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında baba sesi duymak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babasının sesini duymak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir