AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mezar kazdığını görmek

Kahve falında başkasının mezar kazdığını görmek

Kahve falında başkasının mezar kazdığını görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarını kazmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezar kazmak ün yapmayı başaracağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığı kazmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında eve mezar kazmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak sıkıntılı günler geçireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir