AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş veya yangın görmek

Kahve falında ateş veya yangın görmek

Kahve falında ateş veya yangın görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yenilenme yaşayacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında ateş veya yangın gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında ateş veya yangın görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, işlerinin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak hayırlı adımlar atılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında deniz veya göl görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, her geçen gün başarıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, alım gücünün artmasına tabir olunur.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir