AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz veya tavuk görmek

Kahve falında horoz veya tavuk görmek

Kahve falında horoz veya tavuk görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında horoz veya tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin veya ruh görmek eskisinden de iyi olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında anne veya babanın öldüğünü görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında göl veya deniz görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında at veya eşek görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Kahve falında su veya deniz görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir