AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun veya kuzu görmek

Kahve falında koyun veya kuzu görmek

Kahve falında koyun veya kuzu görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kötü işlere girmeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yüküne ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun veya kuzu gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Kahve falında koyun veya kuzu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılır.

Kahve falında koyun veya koç görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, galibiyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at veya eşek görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ticaretin açılacağına işarettir.

Kahve falında nişan veya düğün görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında öküz veya inek görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz veya su görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cin veya ruh görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek arabasını ve toprağının olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir