AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına tabir olunur.

Kahve falında terlik veya ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan veya cin görmek sorunların üstesinden geleceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında at veya eşek görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir