AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş ve su görmek

Kahve falında ateş ve su görmek

Kahve falında ateş ve su görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kudretinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında ateş ve su gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş ve su görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ateş su dökmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşe su serpmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde ateş görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte su ısıtmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında yanan ateşi suyla söndürmek parasını ve işini kaybedeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir