AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde ateş görmek

Kahve falında suyun içinde ateş görmek

Kahve falında suyun içinde ateş görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde ateş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde ateş görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşler içinde yanmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş içinde birini görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ateş içinde kalmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet eder.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işarettir.

Kahve falında ateş içinde görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir