AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte su ısıtmak

Kahve falında ateşte su ısıtmak

Kahve falında ateşte su ısıtmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ateşte su ısıtmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ateşte su ısıtmak büyük borçlar alınacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine inanılır.

Kahve falında ateş yakıp su ısıtmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su ısıtmak için ateş yakmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede su ısıtmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında sobada su ısıtmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su ısıtmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ocakta su ısıtmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında banyo için su ısıtmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir