AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde ateş görmek

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kendisine olan güveninin artacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünde ateş gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde ateş görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kendisini eve kapatacağına yorulur.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek iyilik görüleceğine, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak kimse ile tartışmayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir