AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş baba eli öpmek

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, şansın açılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Kahve falında anne baba eli öpmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasının elini öpmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş baba eli öpmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini öpmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babasının elini öpmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında ölen babanın elini öpmek kısmetlerinin kapanacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek önemli bir lider haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir