AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayın babanın elini öpmek

Kahve falında kayın babanın elini öpmek

Kahve falında kayın babanın elini öpmek mali olarak küçüleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, maddi zarar edeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında kayın babanın öldüğünü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayın babanı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayın babasıyla kavga etmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kayın babanın namaz kıldığını görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elti ve kayın görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kayın ağacı görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir