AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara para koymak

Kahve falında mezara para koymak

Kahve falında mezara para koymak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, refah içinde yaşayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara para koymak gördüyseniz:

  • Bazı verilmiş sözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında mezara para koymak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında canlı birini mezara koymak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlara çiçek koymak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine inanılır.

Kahve falında ölüp mezara koymak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini mezara koymak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara cenaze koymak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir