AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek ve kefenlenmek

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, fikirlerinin çatışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek çok başarılı işlere adım atacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında ölmek kefen giymek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine inanılır.

Kahve falında anneyi kefende görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kefenli görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir