AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında ölmek kefen giymek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek sorunlu bir döneme girileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini görmek işlerinin gelişme göstereceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kefen görmek bereketin ve karın artacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kefende kan görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında kefen dikmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir