AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kefenli görmek

Kahve falında arkadaşını kefenli görmek

Kahve falında arkadaşını kefenli görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kefenli gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında arkadaşını kefenli görmek daha rahat bir hayatı olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında evde kefen görmek kişinin malını kaybedebileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında kefenlendiğini görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işarettir.

Kahve falında mavi kefen görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefeni açmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir