AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek

Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek

Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, güzel günlere kavuşacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında olmasını istediğin bir şey gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kazancın çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey istemek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin bir şeyi almak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalettir.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek çok güzel işlere gireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir