AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bir şey istemek

Kahve falında ölüden bir şey istemek

Kahve falında ölüden bir şey istemek konfor içinde olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, inancını bir kenara atacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına delalettir.

Kahve falında ölüden bir şey istemek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında ölüden bir şey istemek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan bir şey istemek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında istediğin şeyi görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediğim şeyi görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yaşam standartlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir