AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden bir şey istemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazancın artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında istediğin şeyin olduğunu görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediği şeyi görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir